Waterontkalkers maken je huis kalkvrij

Wat doet een waterontkalker? Dat is natuurlijk direct duidelijk. Een waterontkalker ontkalkt het water. In gebieden met hard water is een happydropswaterontkalker zeker geen overbodige luxe, want in die gebieden hebben mensen veel last van hardnekkige kalkaanslag. Ze hebben last van kalkaanslag in de badkamer, op de kranen en in hun apparaten. Een waterontkalker voegt zout toe aan het harder water. Door het zout verdwijnen de in het harde water aanwezige calcium- en magnesiummineralen. Het harde water wordt zacht. Er kan gelukkig geen kalkaanslag meer worden gevormd. Eindelijk is men verlost van de vervelende kalkaanslag. Het huis is 100% kalkvrij.

De waterontkalker heeft veel voordelen

Een waterontkalker heeft een goed zichtbaar voordeel. Schone kranen, een schone badkamer en geen kalk meer in de waterkoker. Geen kalk meer op de kranen en in de badkamer betekent dat je voortaan bevrijd bent van een vervelende schoonmaakklus. Kalkaanslag is lastig te verwijderen. Apparatuur zonder kalkaanslag gaat natuurlijk langer mee. Bovendien verbruikt apparatuur zonder kalkaanslag aanmerkelijk minder stroom. Een waterontkalker heeft daarnaast dus ook meerdere onzichtbare voordelen.

Een niet traditionele waterontkalker heeft nog meer voordelen

Je wilt verlost worden van de kalkaanslag in je woning. Daarom ga je op zoek naar een waterontkalker. Je vindt informatie over het HappyDrops systeem. Het kopen van het HappyDrops systeem is zeker de moeite waard. Deze niet-traditionele waterontkalker heeft alle zojuist genoemde zichtbare en onzichtbare voordelen van een traditionele waterontkalker. HappyDrops heeft echter nog meer voordelen. Een niet onbelangrijk voordeel is het vriendelijke prijskaartje. Een ander voordeel is de eenvoudige installatie. Het HappyDrops systeem kan gemakkelijk op de waterleiding worden geplaatst. Ook niet onbelangrijk is dat het systeem praktisch onderhoudsvrij is. Het gepatenteerde Siliphos doseersysteem moet wel om de twee à drie jaar worden vervangen. Daar hoeft men zich echter geen zorgen over te maken. Het doseersysteem wordt vervangen door HappyDrops.


Een belangrijk onzichtbaar voordeel

Een traditionele waterontkalker kopen, of toch kiezen voor Happy Drops? Er is nog een goede reden om te kiezen voor HappyDrops. HappyDrops doet iets wat een traditionele waterontkalker niet kan doen. Door het aanschaffen van een HappyDrops systeem is alles in huis zowel beschermd tegen kalkaanslag als tegen corrosie. Bedenk dat bescherming tegen corrosie geen overbodige luxe is. Corrosie kan namelijk de binnenkant van de waterleidingen aantasten. Er kunnen zo lekkages ontstaan. Het herstellen van die lekkages kan een kostbare zaak zijn. Lekkages en mogelijk aanzienlijke herstelkosten blijven je dankzij HappyDrops bespaard.

Natuurlijk kies je ook voor de waterontharder met de meeste voordelen. Je kunt vandaag nog een offerte aanvragen op de website www.happydrops.nl,