Een VoIP telefooncentrale is tegenwoordig onmisbaar voor uw bedrijf

Voordelen van VoIP

Er zijn tal van voordelen te noemen voor het gebruik van VoIP. Hieronder volgt een opsomming:
– het voeren van veel gesprekken tegelijkertijd
– het is niet van een locatie afhankelijk en verhuist gemakkelijk mee
– het is gemakkelijk te installeren en gebruiksklaar te maken
– Voice over IP  is mogelijk via de computeraansluiting en behoeft dus geen extra kabel
– het maakt bellen voordeliger
– het is gemakkelijk te integreren met systemen zoals ERP en CRM
– het biedt een gegarandeerde bereikbaarheid van uw (gehele) organisatie

In vervolg op deze voordelen kunt u zelf bepalen hoeveel het voor uw bedrijf zal schelen in de kosten, de bereikbaarheid, de toegankelijkheid voor uw medewerkers. Hoeveel er mogelijk is dankzij het gebruik van VoIP binnen uw bedrijf.

Telefooncentrale
Al bij het aantal van meer dan 25 medewerkers, biedt een VoIP telefooncentrale grote voordelen. Men kan hierdoor gemakkelijk gebruik maken van integratie met Outlook of CRM/databases en het verkrijgen van secretaresse overzichten.

Integratie van VoIP met Outlook
Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van het emailprogramma Microsoft Outlook, dan kan dit worden geïntegreerd met VoIP. Zodra u een contactpersoon wilt bellen, hoeft u niet eerst het telefoonnummer te zoeken en dit in te toetsen, maar wordt het door één druk op de knop onmiddellijk, vanuit de computer, gebeld. Evenals uw email inbox zijn de contacten allemaal keurig geordend in het systeem. Doordat u direct contact maakt met de gewenste persoon, zal er weinig tot geen vertraging meer ontstaan tussen bellen en gebeld worden.

IP hosting of aankoop hulpmiddelen
Er is nog een verschil tussen hosting en de gebruikmaking van aangekochte hulpmiddelen met een voice over protocol-abonnement. Wanneer u reeds beschikt over geschikt apparatuur, kunt u overstappen VoIP laten installeren op uw apparatuur. Een andere mogelijkheid is aldus om zowel materiaal als abonnementen in zijn geheel nieuw aan te schaffen cq af te sluiten.

Welke provider?
Op zoek naar de beste aanbieding en service,dan kunt u onder andere terecht bij de Voip specialist!