Nieuws

Meest gelezen in 2012 (top 25)

Het jaar is bijna voorbij. We hebben zoals gebruikelijk aan het einde van het jaar, een lijst samengesteld met de meest gelezen artikelen van 2012 op Beveiliging Nieuws. Een fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en veilig 2013 toegewenst!
Microsoft waarschuwt voor nieuw IE-lek

Microsoft waarschuwt gebruikers van Internet Explorer 6, 7 en 8 voor een nieuw beveiligingslek dat actief door aanvallers gebruikt wordt om Windows-computers over te nemen. Het bezoeken van de website met een kwetsbare browser is voldoende om besmet met malware te raken. Microsoft werkt aan een beveiligingsupdate.
Nieuw uiterlijk voor beveiliging.startpagina.nl

Beveiliging.startpagina.nl heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Behalve de herkenbare Startpagina kleuren zijn er nu ook afbeeldingen en video’s op de pagina te vinden.
Keurmerk Horecabeveiliging krijgt voet aan de grond

De Nederlandse Veiligheidsbranche heeft laten weten dat het Keurmerk Horecabeveiliging voet aan grond krijgt. De interesse van beveiligingsbedrijven is groot aldus de branchevereniging. De eerste bedrijven hebben hun certificaat al binnen.
Opnieuw slechte cijfers voor Brink’s Ierland

Brink’s slaagt er niet in om profijt uit zijn activiteiten in Ierland te halen. Brink’s Ierland zit al sinds 2004 in de rode cijfers met uitzondering van 2010 toen het een kleine winst boekte. In 2011 maakte het bedrijf met ongeveer 350 werknemers, een verlies van meer dan 900 duizend euro. Ondanks een stijgende omzet wordt 2012 voor het bedrijf in Ierland opnieuw een slecht jaar verwacht.
G4S en Jantje Beton stoppen sponsorovereenkomst

Jantje Beton en G4S Cash Solutions Nederland hebben besloten om de sponsorovereenkomst stop te zetten. Aanleiding is de berichtgeving over de relatie tussen G4S Group en beveiligingsactiviteiten in Israëlische gevangenissen.
NEN 5096 voor inbraakwerendheid herzien

Door de komst van de Europese normen voor inbraakwerendheid, moest NEN 5096 worden herzien. De norm ‘Inbraakwerendheid – Dak- of gevelelementen met deuren, ramen, luiken en vaste vullingen – Eisen, classificatie en beproevingsmethode’ is vorige week gepubliceerd.
Prettige feestdagen toegewenst

De redactie van Beveiliging Nieuws wenst u prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en veilig 2012 toe.
Caléon Security Services neemt TK Security over

TK Security gaat per 30 december 2012 al haar werkzaamheden overdragen aan Caleon Security Services.
Nieuwe huisstijl voor The Security Company

The Security Company heeft na een aantal drukke verhuisweken deze week intrek genomen in haar nieuwe kantoor in Utrecht. Tegelijkertijd is een nieuwe huisstijl onthuld.