Op zoek naar een goedkope vertaler Nederlands Spaans?

Een goede, maar goedkope vertaler vind u bij Vertaalbureau.co

Soms heeft u gewoon een vertaling nodig van een vertaler Nederlands Spaans. Bijvoorbeeld omdat u belangrijke papieren of folders in meerdere talen wilt verspreiden. Of misschien heeft u een scriptie die ook in het Engels geschreven dient te worden. Er zijn heel veel verschillende redenen voor het laten vertalen van teksten. Wat uw reden ook is, bij Vertaalbureau.co worden uw teksten altijd professioneel en snel vertaald, tegen een wel heel scherp tarief.

logo

Vertalen hoeft niet duur te zijn
Veel vertaalbureaus hanteren hoge prijzen per woord voor het vertalen van een tekst. Vaak komt hier ook nog eens een toeslag op als u de tekst met spoed nodig heeft. Niet bij Vertaalbureau.co. Zij hanteren altijd dezelfde prijs: € 0,11/per woord (exclusief BTW). En de kwaliteit is zeer hoog. Deze wordt namelijk door twee proeflezingen (die overigens gratis zijn) gewaarborgd.

Diverse talen
Vertaalbureau.co beschikt over een selectief groepje vertalers die uw teksten kunnen vertalen in onder meer Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Russisch. Doet u regelmatig zaken met het buitenland of heeft u publicaties in deze landen, dan verzorgen wij graag de vertaling voor u. Wij houden de oorspronkelijke tekst zo trouw mogelijk aan, zonder deze in de vertaling als ‘Nederlands’ over te laten komen.

De voordelen op een rijtje van Vertaalbureau.co

  • Goedkoop, aantrekkelijk tarief per woord;
  • U betaalt altijd hetzelfde tarief, ook als er haast bij is; Professionele vertalers die hun vak verstaan;
  • U kunt verschillende soorten teksten bij ons aanbieden;
  • Een vertaling is altijd inclusief twee gratis proeflezingen.

Voor bedrijven & particulieren
Wist u dat u ook als particulier klant kunt zijn bij ons? Ook dan betaalt u gewoon hetzelfde tarief van € 0,11 cent per woord, exclusief BTW.

Teksten aan bieden
Als u teksten bij ons wilt aanbieden, kunt u deze per e-mail aan ons toesturen. Het is uiteraard mogelijk om van te voren een prijsopgaaf bij ons op te vragen. Dan krijgt u van ons ook meteen te horen waaraan de tekst het beste kan voldoen. Lever teksten altijd in als word document, dan kunnen wij spoedig voor u aan de slag.

Contact

Op zoek naar een goedkope vertaler? Bij Vertaalbureau.co betaalt u altijd het lage tarief van €0,11 per woord. Ook als er haast bij is. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook uw telefoonnummer achterlaten, dan bellen wij u terug wanneer u dat het beste uitkomt.