Rabotopman Moerland stapt op

De bestuursvoorzitter van de Rabobank, Piet Moerland, stapt volgend jaar op. Hij heeft dat bekendgemaakt op de algemene vergadering van de Rabobank.Sinds juli 2009 stond Moerland aan de leiding van de coöperatieve bank. Hij was al sinds 1979, met een korte onderbreking, werkzaam in de top van de bank.Kunst en cultuur”Volgend jaar hoop ik 65 jaar te worden en dan heb ik mij meer dan 30 jaar met veel plezier ingezet voor de Rabobank. Na mijn vertrek hoop ik samen met mijn vrouw meer te gaan genieten van kunst en cultuur, en uiteraard van privécontacten”, zegt Moerland.Volgens hem is de bank klaar voor de toekomst. Het aantal kantoren zal flink verminderen en er zal veel meer in internet worden geïnvesteerd. Door de sluiting van kantoren verdwijnen er de komende drie jaar meer dan 6000 banen bij de bank.Wie hem gaat opvolgen is nog onbekend. De bank zoekt naar een opvolger.

See original article:  

Rabotopman Moerland stapt op