Category Archives: Zakelijk

Waterontkalkers maken je huis kalkvrij

Wat doet een waterontkalker? Dat is natuurlijk direct duidelijk. Een waterontkalker ontkalkt het water. In gebieden met hard water is een happydropswaterontkalker zeker geen overbodige luxe, want in die gebieden hebben mensen veel last van hardnekkige kalkaanslag. Ze hebben last van kalkaanslag in de badkamer, op de kranen en in hun apparaten. Een waterontkalker voegt zout toe aan het harder water. Door het zout verdwijnen de in het harde water aanwezige calcium- en magnesiummineralen. Het harde water wordt zacht. Er kan gelukkig geen kalkaanslag meer worden gevormd. Eindelijk is men verlost van de vervelende kalkaanslag. Het huis is 100% kalkvrij.

De waterontkalker heeft veel voordelen

Een waterontkalker heeft een goed zichtbaar voordeel. Schone kranen, een schone badkamer en geen kalk meer in de waterkoker. Geen kalk meer op de kranen en in de badkamer betekent dat je voortaan bevrijd bent van een vervelende schoonmaakklus. Kalkaanslag is lastig te verwijderen. Apparatuur zonder kalkaanslag gaat natuurlijk langer mee. Bovendien verbruikt apparatuur zonder kalkaanslag aanmerkelijk minder stroom. Een waterontkalker heeft daarnaast dus ook meerdere onzichtbare voordelen.

Een niet traditionele waterontkalker heeft nog meer voordelen

Je wilt verlost worden van de kalkaanslag in je woning. Daarom ga je op zoek naar een waterontkalker. Je vindt informatie over het HappyDrops systeem. Het kopen van het HappyDrops systeem is zeker de moeite waard. Deze niet-traditionele waterontkalker heeft alle zojuist genoemde zichtbare en onzichtbare voordelen van een traditionele waterontkalker. HappyDrops heeft echter nog meer voordelen. Een niet onbelangrijk voordeel is het vriendelijke prijskaartje. Een ander voordeel is de eenvoudige installatie. Het HappyDrops systeem kan gemakkelijk op de waterleiding worden geplaatst. Ook niet onbelangrijk is dat het systeem praktisch onderhoudsvrij is. Het gepatenteerde Siliphos doseersysteem moet wel om de twee à drie jaar worden vervangen. Daar hoeft men zich echter geen zorgen over te maken. Het doseersysteem wordt vervangen door HappyDrops.


Een belangrijk onzichtbaar voordeel

Een traditionele waterontkalker kopen, of toch kiezen voor Happy Drops? Er is nog een goede reden om te kiezen voor HappyDrops. HappyDrops doet iets wat een traditionele waterontkalker niet kan doen. Door het aanschaffen van een HappyDrops systeem is alles in huis zowel beschermd tegen kalkaanslag als tegen corrosie. Bedenk dat bescherming tegen corrosie geen overbodige luxe is. Corrosie kan namelijk de binnenkant van de waterleidingen aantasten. Er kunnen zo lekkages ontstaan. Het herstellen van die lekkages kan een kostbare zaak zijn. Lekkages en mogelijk aanzienlijke herstelkosten blijven je dankzij HappyDrops bespaard.

Natuurlijk kies je ook voor de waterontharder met de meeste voordelen. Je kunt vandaag nog een offerte aanvragen op de website www.happydrops.nl,

FINREP Excel XBRL

Je hoort in steeds meer financiële instellingen de woorden FINREP Excel XBRL maar wat is het eigenlijk?

FINREP is een Engelse afkortingen voor de woorden Financial Reporting en deze woorden betekenen financiële rapporten. Excel is een software ontwikkeld door Microsoft. Microsoft heeft het vooral ontworpen voor het genereren en bijhouden van financiële gegevens.  XBRL is een open standaard voor het online versturen van financiële gegevens.

xbrl-finrep-makenDeze drie dingen vormen het FINREP Excel XBRL wat een proces is bij meeste financiële instellingen. Sommige financiële instellingen zijn namelijk verplicht om financiële rapporten op te maken. De rapporten gaan vaak naar de Nederlandse Bank of een controlerende instanties. Deze rapporten moeten in een XBRL formaat ingeleverd worden maar de meeste rapporten zijn in Excel gemaakt.

De Excel rapporten moeten dus omgezet worden naar XBRL. Dit gebeurd meestal met een conversie software. Met de juiste software kunnen de FINREP in een handomdraai omgezet worden van Excel naar XBRL.

FINREP Excel XBRL vindt ook steeds vaker plaats tussen bedrijven. Het delen van financiële gegevens gaat namelijk veel makkelijker wanneer dit in XBRL wordt gedaan. Wil je meer leren over hoe het werkt en wat voor software je nodig hebt? Bezoek dan de onderstaande websites voor meer informatie.

Hoge boete door slechte vertaling

vertaalbureau onlineEen bedrijf uit Nederland heeft onlangs een hoge boete gehad, van de Duitse rechtbank. Dit kwam door een simpele fout, omdat er een fout was gemaakt bij het vertalen van een juridische document.

Vertalen met online programma

Een medewerker dat goed Duits kon zou het document vertalen, maar het blijkt dat zijn Duits helemaal niet zo goed was. Hij heeft zelfs een online programma gebruikt, om het juridische document te vertalen. Een online vertaal programma is natuurlijk helemaal niet hiervoor bedoelt en het maakt vaak fouten, omdat het teksten te letterlijk vertaalt. Er is ook verstand nodig van juridische termen, wat een programma niet heeft.

Het bedrijf kwam pas achter het fout, toen de rechtbank het bedrijf een boete oplegde. Na interne onderzoek kwam het aan de licht, wat er gebeurt was en waarom het bedrijf een boete had gekregen.

Een vertaalbureau gebruiken

Het bedrijf heeft er wel van geleerd en laat nu al het vertaalwerk door een vertaalbureau doen, die weten waar ze mee bezig zijn. Nu laten ze niet enkel de juridische documenten, maar alle communicatie met Duitsland, eerst door een vertaalbureau vertalen. Zo kunnen ze ervan zeker zijn dat het goed gaat. Een vertaalbureau is dan ook niet zo duur, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Op zoek naar een goedkope vertaler Nederlands Spaans?

Een goede, maar goedkope vertaler vind u bij Vertaalbureau.co

Soms heeft u gewoon een vertaling nodig van een vertaler Nederlands Spaans. Bijvoorbeeld omdat u belangrijke papieren of folders in meerdere talen wilt verspreiden. Of misschien heeft u een scriptie die ook in het Engels geschreven dient te worden. Er zijn heel veel verschillende redenen voor het laten vertalen van teksten. Wat uw reden ook is, bij Vertaalbureau.co worden uw teksten altijd professioneel en snel vertaald, tegen een wel heel scherp tarief.

Continue reading

Een VoIP telefooncentrale is tegenwoordig onmisbaar voor uw bedrijf

Voordelen van VoIP

Er zijn tal van voordelen te noemen voor het gebruik van VoIP. Hieronder volgt een opsomming:
– het voeren van veel gesprekken tegelijkertijd
– het is niet van een locatie afhankelijk en verhuist gemakkelijk mee
– het is gemakkelijk te installeren en gebruiksklaar te maken
– Voice over IP  is mogelijk via de computeraansluiting en behoeft dus geen extra kabel
– het maakt bellen voordeliger
– het is gemakkelijk te integreren met systemen zoals ERP en CRM
– het biedt een gegarandeerde bereikbaarheid van uw (gehele) organisatie

In vervolg op deze voordelen kunt u zelf bepalen hoeveel het voor uw bedrijf zal schelen in de kosten, de bereikbaarheid, de toegankelijkheid voor uw medewerkers. Hoeveel er mogelijk is dankzij het gebruik van VoIP binnen uw bedrijf.

Telefooncentrale
Al bij het aantal van meer dan 25 medewerkers, biedt een VoIP telefooncentrale grote voordelen. Men kan hierdoor gemakkelijk gebruik maken van integratie met Outlook of CRM/databases en het verkrijgen van secretaresse overzichten.

Integratie van VoIP met Outlook
Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van het emailprogramma Microsoft Outlook, dan kan dit worden geïntegreerd met VoIP. Zodra u een contactpersoon wilt bellen, hoeft u niet eerst het telefoonnummer te zoeken en dit in te toetsen, maar wordt het door één druk op de knop onmiddellijk, vanuit de computer, gebeld. Evenals uw email inbox zijn de contacten allemaal keurig geordend in het systeem. Doordat u direct contact maakt met de gewenste persoon, zal er weinig tot geen vertraging meer ontstaan tussen bellen en gebeld worden.

IP hosting of aankoop hulpmiddelen
Er is nog een verschil tussen hosting en de gebruikmaking van aangekochte hulpmiddelen met een voice over protocol-abonnement. Wanneer u reeds beschikt over geschikt apparatuur, kunt u overstappen VoIP laten installeren op uw apparatuur. Een andere mogelijkheid is aldus om zowel materiaal als abonnementen in zijn geheel nieuw aan te schaffen cq af te sluiten.

Welke provider?
Op zoek naar de beste aanbieding en service,dan kunt u onder andere terecht bij de Voip specialist!

 

Linkbuilding Uitbsteden Bij De Amsterdamse Linkbuilder Expert!

Elke website heeft backlinks nodig. Zonder deze backlinks zullen zoek machines zoals Google.nl de website niet op de eerste pagina plaatsen van natuurlijke zoekresultaten in Google. Wie niet op de eerst pagina is krijgt niet veel bezoekers aangezien de meeste mensen alleen aandacht hebben voor de eerste pagina.linkbuilding-expert.nl - uw nr1 expert in linkbuilden

Daarnaast is ook de kwaliteit en profiel van de backlinks belangrijk daar zorgt www.linkbuilding-expert.nl voor.
Echter is niet iedereen in staat om zelfstanding met backlinks om te gaan. Sommige mensen hebben deskundige hulp nodig met backlinks en deze assistentie is te verkrijgen bij Linkbuilding-Expert. Hier kunt u voordelig linkbuilding uitbesteden en top resultaten verwachten.

Allereerst wordt er een grondige analyse gemaakt van uw backlinks, waaronder:

  • Hoeveel backlinks u hebt
  • Hoeveel daarvan dofollow of nofollow zijn
  • De oorsprong van deze backlinks
  • De kwaliteit van deze backlinks

Kortom, wij kunnen u vertellen hoe het precies staat met de backlinks van uw website.

Op grond van deze resultaten maken wij een vergelijking met uw concurrenten en geven op basis daarvan advies wat u allemaal kunt doen om uw concurrentie niet alleen in te halen, maar ook voorbij te streven wat betreft positie in zoek resultaten.

Verder kunnen wij u assisteren in het uitvoeren van maatregelen om verandering te brengen in uw positie van zoek resultaten. U hebt de keus uit drie verschillende pakketten waarmee u backlinks kunt beginnen op te bouwen.

Dat is veel makkelijker, aangezien backlinks veel tijd en moeite in beslag kunnen nemen. Door het werk aan iemand anders over te laten, kunt u aandacht besteden aan andere zaken die voor u misschien belangrijker zijn.

White Label Reselling Mogelijkheid

De mogelijkheid bestaat ook om als tussenpersoon te fungeren door middel van white label reselling. In dit geval, kunt u diensten van ons aanschaffen en met winst doorverkopen aan iemand anders.

Indien dat nodig is, kunnen wij u ook op maat van dienst zijn. Als er speciale wensen of behoeftes zijn die u nodig heeft, Linkbuilding-Expert.nl is altijd geïnteresseerd om u van dienst te zijn.

Wat u ook kiest, wij staan garant voor kwaliteit werk. U hoeft niet bang te zijn dat ondeskundigen problemen zullen veroorzaken die alleen met veel geld en tijd opgelost kunnen worden. Uw website is altijd in veilige handen.

Zoals u ziet hebben wij heel wat te bieden mits u ons in de gelegenheid stelt u van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact op met Linkbuilding-Expert en ontdek zelf wat er allemaal bereikt kan worden.